Escola Online

Benvingut a l'escola de ioga virtual de Surya, un espai on trobaràs sessions dirigides de ioga i de meditació, pensades amb molta cura, per revitalitzar i enfortir el cos, per descansar la ment i el cor. Desitgem que siguin un petit oasi en el teu dia a dia, un temps per tu.

Cada setmana hi afegirem nou contingut. Podràs tenir accés il·limitat a totes les sessions.

Apunta-t'hi!

Apunta-t'hi!

Si vols provar-ho només cal que ens facis arribar la teva solicitud. Et regalem la primera setmana!

  Nom i Cognoms*

  Email*

  Telèfon*

  Tria la teva subscripció

  Aquest formulari és una sol·licitud d'alta que gestionarem personalment. No necessitem cap dada de pagament. Ens posarem en contacte amb tu per formalitzar l'alta.

  Informació bàsica sobre protecció de dades:
  Responsable de les dades: Ajna Colomines Azon, com a responsable d'aquesta web.
  Finalitat: Rebre, gestionar i respondre les seves sol·licituds d'informació, missatges i comentaris. Així com enviar-li, si ha confirmat la seva subscripció als nosrtres butlletins, qualsevol altra tipus de comunicació.
  Legitimació: L'interès legítim del responsable en comunicar-se amb els usuaris i sempre amb el seu consentiment prèviament informat, com a interessat.
  Destinataris: no es cediran dades a tercers, més enllà de l'accés que hi poden tenir els serveis i plataformes integrats a aquest lloc web que faciliten les funcionalitats d'enviament de correus electrònics.
  Emmagatzematge: el sistema de formularis de contacte no emmagatzema les seves dades en aquesta web. Són enviades als nostres servidors de correu electrònic, des d'on les gestionem i hi donem resposta. El servei de correu ens el presta 10dencehispahard S.L. (cdmon, proveïdor d'allotjament de iogabanyoles.com, dins de la UE). Si ha marcat la opció de subscripció al butlletí de notícies, el seu nom i el seu correu electrònic s'emmagatzemen en una llista en aquesta pàgina web, per tal de gestionar l'enviament de les comunicacions.
  Drets: En qualsevol moment podrà accedir, limitar, recuperar o esborrar les seves dades, sol·licitant-ho a través de iogabanyoles@gmail.com

  Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'hi apliquen les Polítiques de Privacitat i les Condicions del Servei de Google.