Home Activitats Tantra Ioga

Data

21 nov. 2020

Hora

10:00 - 18:30

Preu

70 €

Tantra Ioga

Vols descobrir una altra forma d’estar junts amb la teva parella? Tens ganes de nodrir la relació o millorar-ne la qualitat? Creus que us coneixeu en la sexualitat? Aquest taller et permet aprofundir en aquest àmbit i trobar referents per a experimentar amb la connexió i el gaudi.

Un treball centrat en sentir, en l’alliberació, en experimentar la vida des del cor, practicant la presència, el contacte conscient i aprenent a respectar-se i estimar-se. Descobrint la connexió amorosa, observant i desfent barreres per tal d’estar oberts i relaxats. Ajuda a desbloquejar i a què circuli l’energia que es canalitza harmonitzant el cos, i incrementant el plaer i benestar

Ressenya: “El taller de l’Isabel em va fer descobrir coses que no sabia sobre les relacions sexuals de parella. Va ser una experiència molt relaxant, agradable i divertida. T’ajuda a desinhibir-te en grup sense obligar-te a fer res que no vulguis. No és gens invasiu.

Surts del taller amb més coneixement per millorar les relacions amb la parella, en tots els àmbits perquè una cosa porta a l’altra i si sexualment la relació és sana, en altres facetes, també millora. Molt recomanable.” Albert Cabanyes

Presentació:

Des de ben petita he estat una persona inquieta que em preguntava el sentit de l’existència i de la vida. Amb vint-i-tres anys vaig començar a prendre teràpia i a practicar la meditació. Ofereixo els tallers de Tantra perquè em resulta natural i còmode parlar de les relacions i la sexualitat. Així que ajudo a les persones per vocació i transmetent coneixements des de la pròpia experiència i bagatge.

Formació 

Formada en Teràpia d’Integració Psicocorporal (ETIP) i el mètode d’Anàlisi Psicocorporal Interactiu (APCI). Ha estudiat dansa i diverses disciplines d’autoconeixement. Té un recorregut de més de vint anys en la pràctica de la meditació i el Reiki. És practicant de ioga des del 2006.

La seva formació en Tantra és bàsicament autodidacta seguint la línia de la Diana Richardson, en David Deida i Barry Long. Ha pres cursos amb en Ronald Fuchs i la Mercedes Pazos.

Experiència

Ofereix consulta individual, per a parelles i també a famílies des del 2001. Des de llavors ha impartit cursos per a dones i juntament amb el psicòleg Pablo Palmero han fet treballs de dinàmica relacional amb grups mixts. 

Ha rebut teràpia de l’Àngel Bonet (Bioenergètica), Lourdes Prat (Diafreoteràpia) i Montse Crehuet (Teràpia d’Integració Psicocortical) amb la que treballa des del 2004.

A càrrec d’Isabel Moros:

 

 

 

 

 

Informació i Reserves: 623 192 105 – isabelmoros@yahoo.es  – www.isabelmoros.com

 

Etiquetes

A càrrec de: